divendres, 21 de març de 2008

DiSFRaSoS !!


Unes falles no serien res sense els seus respectiu disfrasos n? Que si cavalgata del ninot, que si ball de disfrasos....Per això, com tenia fotos de altres anys he pensat que estaria be recordar aquells dies i per això comence aquesta entrada al blog amb una "disfras 10" !! O no me direu que no triunfarem ixe nit amb el nostre disfras de "Despedida de solteres" !!!!

Asi dixe soles dos fotets, xo ara quan pogam mos farem un album en lo de Picassa i ja posarem links des del blog per poder vore totes les fotos que tingam.

Anem pensant ja el disfras pa les falles que ve, o.. ja el tenim pensat?? jijiji


5 comentaris:

S@NdR@!!! ha dit...

Tu saps que ja el tenim pensat!! i tornarem a triunfar!! jajaja... encara q com el d despedida ningun, eh...

Vane ha dit...

Ehhh sandriii,cm molaa!! sandra(llopis)avore si te decidixes a posar les fotos en el teu espai o intentar alguna crear un album en picassa web xq al nostre blog li fa falta una foto de capçalera i una bona llavà de caraa!!ejeje

Vane ha dit...

XIQETES!! JA HE CREAT UN ALBUM EN PICASSA. AHI AL COSTAT DE LES ENTRADES,APAREIX EL LINK XO ENCARA NO HI HA FOTOS POSAES. QUANT NE TINGA JA LES POSAREM!! MUACK

UN DIA DE PASCUA...

S@NdR@!!! ha dit...

Ei xarangueres!! perfecte... cada dia millor. stic currant i no puc penjar les fotos, pero les tindreu prontet. lo prometo. q nian moltes... i moltes q no es poden vore... jejeje. comensant x la proclamació i acabant x la cremà... no nian paraules x descriure estes falles. objectiu xaranga... sta complintse!!

Vane ha dit...

OLaaa!! he canvia la plantilla xq en l'atra no podiem posar la nostra foto de capçalera..de totes formes,si no vos molara podeu canviaro cm vullgau!! se q la foto no esta massa currà xo quant tingam una d totes juntes ja la posarem.Muacks!