dimecres, 2 d’abril del 2008

ABEL PRESIDENT!!


Xiqetes!! cm ja totes sabeu,o aixo crec, Abel es presenta x a president i necesita el nostre recolzament x a fer q entre tots siga el mès votat el dia 7 a la reunió. La falla necesita un canvi i sobretot necesita aire fresc i jove.Aixina que no podem faltar,tant al divendres 4 a la de dones com el dilluns 7 a la dels homes,q vos pareix si qedem el divendres a les 22 hores en la plasa i anem totes juntes??

Xiquetes que tenim q VOTAR!!! estem en el nostre dret!!

CONTESTEUU!!

Muacks!

5 comentaris:

Vane ha dit...

Diuen q tenim q fer campaña publicitaria i jo cm a xica obedient q soc,aixo fag!!
bss!

S@NdR@!!! ha dit...

Yeah, yeah, Vane... en junta i tot! jajaja. com veus, el blog o el promocionem fora d la xaranga... o escrivim tu i jo. Pel que fa a la presidència, Abel, per supost, tens el meu recolçament també. Sincerament, te l'has guanyat aquest any. se te veu en ganes... Jo divendres no se si podré anar, pero dilluns fijo. Ah!Vane jo també d'acoplà xq les meues amigues van a pasar prou del tema com sempre
1beset pa totes... q se q entren i "ascuadrinyen" pero no se dignen a escriure res... q fort m pareix

Sandra ha dit...

Hola xiketes! pos ja he dixat escrit en el blog dels confeti q res d acoplaments! q "som la xaranga", anirà al dilluns a votar a Abel!Si n recorde mal: a les 22,30 en la placeta fonda.
Mos vegem!Paseuo be esta nit q jo pronte a dormir q dma tinc q fer un treballet en la uni :(
b7s!

Vane ha dit...

Ayy sandrii!! aixina m'agrà,q mos fem notar ja q som part de la falla tmb!! Jo hui men vag d festeta a cullera i ja q ès l'aurora pues hem tindre q esperar a q pasejen a la mare de deu x la mar d bon mati (xq ja sabeu q sc molt beateta)!! Paseuo be en el soparet! muacks pa totes les q escriviu i les q no,q sè q algunes teniu problemes pa fero!!

estheriuesss ha dit...

ieeeeeeeee!!!pfiii..m'ha costa D'eu i ajuda pero pfi puc escriure aci,esq me s'oblida la contraseña i mil histores més q isbel sap ah?jajaj.Weno xikes avore si fem un soparet prompte dexarangueres..abans d'examens no?besitos atotess