dimarts, 29 d’abril del 2008

Basquet!!

Hola xiketes! qtal tot?
Wno, primer q res dir q la nova capçalera del blog s´ha kdat mb! ( n se ki eu ha canviat). Supose qse veu borròs ( igual q l´atra q havia) pq les modificacions q li fem ( fer-la gran, xicoteta..) xo està mb! ai ja en el tema incorporat i l´escut de la falla i tot!

Atra coseta, acabe d´entrar al blog d la falla i està el calendari de activitats deportives falleres i per a les jugadores d basquediu açò:

10 de Maig al estadi municipal BASQUET FEMENI
a les 16:30 hores ANJUNTAMENT--MERCAT
a les 17:30 hores CERVANTES--MERCAT
i per fitnalitzar el dia a les 18:30 hores SALES--MERCAT


3 partits en un dia?? això jo n heu sabia!! jeje, si n se juar ni uno, a vore com jue 3!! xo wno algo farem!a vore kina d totes falla més canastes :p

Pos eso, x si no heu havieu vist, ai dixe el dia i les hores dels partits. Espere q en junio (examens) n niasquen molts partidets..

Ale xiketes, a vore si guañem els partits i dixem en bon lloc a la falla!!!

18 comentaris:

S@NdR@!!! ha dit...

Eiii! has vist com si, Vane?? jajaja. Pues si, la capçalera sta borrosa, xq a "tamaño real" se qdava un poquet prou gran. Tambe hem ficat el link d'Agermanats. Tot aso en una vespraeta entre la Vane i jo.
Per lo del basquet, jo juar no, pero anar a animar fijo que si, damunt ixe dia lliure per la vespra, conq vaig anar preparant pancartes. 3 partits i els q fasen falta SaNdReTa, i lo q mos riurem!!

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Crec q son grups i paseu 2 falles. Si vos eliminen ixe dia ja no torneu a jugar. No ho se jo molt be, pero crec q l'any pasat era aixina.

X cert iwal teniu hasta "chirliders". Mos fa falta un dinaret i alli starem el dia 10 totes maquejaes!! jujuju.

Vane ha dit...

Ay sandretaa!! ja t'has animat a fer una entrada i tot,molt bee!!

Sandrooooooo Cheerleaders,dinaret i lo q faja falta xo vos vullc a tots alli animant o x lo menos fent el pardal pa distrau-re a les nostres rivals xq mosatros lo q es jugar,jugar...!!jejeje.

bsssttt!!

abel -confeti- ha dit...

segur q anirem a vorevos!! jejeje

x cert, en el nostre blog del confeti hem fet un resum de fotos de falles i a part de les nostres i de les superestupendes hi han unes quantes q vos he agafat prestaes (no s'enfadeu eeh!?) per a incloure un poket mes de coloret ja q sou unes grans reporteres fotografiques! ;)

PD: quan tingau clar els noms de les participants fiqueuse en contacte amb mi, Maria Rosado o Manu Castillo per a que li passem els datos a Vicente Carlos.

i sort!

anToniet -Confeti- ha dit...

Per supost q anirem animar-vos!!! I si se tercia, pos d "xirliders" o del q faja falta!!! A vore si ve alguna franquicia d'alla EEUU i mos fixa confetis!!!

PD: xicons, no feu plans el 10, q hi ha DINAROT!!!

Ricol ha dit...

Ei confetis, si aneu de animadores, es precís que se fiqueu minifalda i ponpons, sino no trau trellat.... I així encara que la falla no guanye, quedarem com uns campions igualment.

Isi ha dit...

ola!acó va tinguent molt de color!! la capçalera molt xula, si es que sou unes artistes!!

10 de maig?? ahi estarem xa distraure a qui faja falta i animar-vos!
Segur que ens ho passem d’allò més bé!després de sopar, no?

besos!

Unknown ha dit...

Buenoooooooo!!!!tenim animaors i tot!!açó es meravelloss!!:):) Malegre moltisim de que vingau a animar-mos!!! Xiquetes algo juaremmmmmm, i alomillor hasta acvem guañant!!!!!jejejjeje (pot ser):P bueno pues gracietes a Sandra x informar-mos sobre els partits i els horaris!!! ara sols ens falta entrenar!!jeje aixo esta un poquet més complicat pero ho intentarem!!!
Bueno i si guañem de nit soparot!!!!jejejeje
un beset a tots!!!!
P.d: Volem vore a ixes "Animaores ben GuaPes" jejeje, un besot xiquets

anToniet -Confeti- ha dit...

Ricol, no vinges escaqexant, q a tu tb el tocarà possar-te minifalda i ponpons!! Tot pel be d la falla!!!

Vane ha dit...

Holaaa!! Isii ja feia temps q no te veiem x asiii i a tu sareta igual!!

Antoniet,tranqil q ricol no s'escaparà,teniu q vindre TOTS xq si mosatros sense saber jugar fem equip,vosatros teniu q ballar q ho mos sacrifiqem tots x la falla o no es sacrifica ningú!!!jejeje. I les superestupendes q vajen pensant-se q faran xq elles tmb han d vindre!!

Abelet,els noms d les participants ja els sap Maria Rosado,bueno x lo menos li digerem qi erem xo si fa falta nom complet o algo mes,ja te toqe i teu dic!!

Bstss pa tots...

Patri ha dit...

Olaaaa

Patri ha dit...

Olas!!!ja puc enviar comentaris, es que no m'enrecordava de la contrasenya, i estava comprovantho!
Vingau a animar-mos als partits perfaaaa, quan més gent sigam millor!
Ei(per a les jugadores), seu adonat que són 4 hores seguides de jugar???jajaja, ixe dia acabarem mortes, com a recompensa anirem de soparet despres!jejeje
Este dissabte anem a lestadi a entrenar!!!
weeeeeeeeeeeeeeeeeee
bstsssssss a totssssss

marieta campos ha dit...

yeee xarangueres!!!!!
no patiu que jo tmb anire a animar-vos, jugar no perque apart de que no tinc ni idea, no es un esport qe me mole massa (crec q a l'encarnació me'l feren aburrir...), pero vamos que alli estarem pa animar, pa anar de dinar i per al qe faja falta!!!!!

anim i molts besets CAMPIONES!!!!

S@NdR@!!! ha dit...

Ja van apareguent!!! Aixo dl sopar dl basket, a mi digueume si es enserio, q jo diumenge treballe d bon mati, i estic canviant turno per la via ràpida. al dinar fijo, i a animar no eu dubteu... pero si nia soparet, no voldria pedremel (en mi linea).
ya me digueu
besets!! i gracies a tots i a totes pels comentaris!!

Sandra ha dit...

ki som les q juem a basket? q jo sapia som: vane, patri, sara i jo, ki més? pq per lo menos farem un ekipet d 5 n? :p
Aixo de les cheerleaders n meu vuic pedre! espere q cumpliu en lo q eu dit :p
I vaaaa q tenim q guañar, pq si mos elimen ja el primer dia, ja n tornarem a juar!
I a animar tot lo q volgau, xo riures n e!jej, q la tècnica del joc n es lo nostre!Mosatros soles sabem botar el balo i tirar cudalaes contra la canasta!alguna entrarà!

Isi ha dit...

Sandra, lo del sopar va en serio!
Hi ha que confirmar assistencia, xa poder fer la reserva de la taula..
Tal com si perdem o GUANYEM de nit tots de soparet!
Besets!

Patri ha dit...

Eiiii, q lo del sopar si que va enserio!per a qui vuiga vindre només ha de dirho!
Jo otorgue a Sandra el carrec de contar els q som per encomanar la taula dissabte dia 10, i ja pots agarrarte festa el diumenge!

Vane ha dit...

OLAAA!!! Ei xiqetes q jo al disabte dia 10 tinc soparet en Cullera xo no passa res xq despues feu una crònica i meu conteu tot!!
Avore si sta setmana les jugadores s'animen i nem algun dia a l'estadio xq jo no m'enrecorde ni cm s'agarra el baló!!jeje.

I ixes animadores,volem coreografia!!

BSS