dimarts, 8 d’abril del 2008

ENHORABONA

Bueno fallers i falleres (per no dir Vane, q es la unica q escriu)... JA TENIM NOU PRESIDENT!! Com sabeu Abel Marco estará al capdavant de la falla del Mercat les falles del 2009. Des d'aci la meua enhorabona i la de totes les xarangueres "que no poden escriure". Que tingues molta sort en este nou càrrec, que segur que eu fas molt be i saps estar a l'altura. Encara que ahir no hi hagueren votacions, supose que sabras i si no, t'ho dic jo que era molta la gent que estàvem al teu costat i confiem en tu. No crec que siga la persona més indicà, pero vamos, si necesites qualsevol cosa, saps que les de la xaranga del mig estan asi... i si nia que tornar a tocar el dia d la visita... se tocara.
També felicitar a Anibal i a Sofia per presentar la seua filla Gemma com a Fallera Major Infantil.
Enhorabona!!

7 comentaris:

Vane ha dit...

Q waiii!! entre a posar algo i me vec q la sandra ja seu ha currat!!! Pues cm ja li hem dit a ell varies vegades, ENHORABONA ABEL!!
Muacks!

Sandra ha dit...

ENHORABONA PER A ABEL!i com ja ha dit l´altra Sandra, asi estem per a lo ens necessite tant ell com Vane!

Isi ha dit...

En primer lloc felicitar Abel!Enhorabona!! tens tot el nostre recolzament, i no et preocupes que segur q sera un altre any INOVIDABLE! En segon lloc que finalment he conseguit escriure en el blog! Bravo! besos xa totes les xarangueres!

S@NdR@!!! ha dit...

Eiii q les xarangueres van sentintse!!! No meu puc creure... Ale, avore si poc a poc va correguent-se la veu...i conseguim que escriguen totes, q tampoc es tan complicat!
Besets!!

Unknown ha dit...

Hola Xarangueressss!!!!jejeje crec q ya van antenguent aso!!!! bueno volia donar la enhorabona al nosre presi Abel Marco!! i dir-te q totes les xarangueres tajudarem en el q necesites!!!un besot a tots!!

Vane ha dit...

Miraaa!! ja van animant-se...
He informat al blog de la falla de q les xarangueres ens hem creat el nostre propi blog,pa q ens l'animen un poqet xq aso stà un poqet mort!
muack!

abel -confeti- ha dit...

weno weno... pero q tenim asi!! un altre blog...!

perdoneu la meua insavidesa de la existencia d'este xicotet pero gran blog q segur q pren color molt pronte.

moltes gracies per el vostre suport a totes les xarangueres i, bueno, em fa un poc de gracia xq l'objectiu realment d'aquest exercici es conseguir una bona xaranga q valore el sentiment de festa i falla... pero veig q vosatros no eu feu malament (hi hauria q mirar de parlar en vosatros tambe.. jejeje)

besets ;)