diumenge, 20 d’abril del 2008

"S()P@R DE X@R@NGUERES"


Ola xiquetes!!com esteu?? supose q molt afaenaes, pq el blog el tenim abandonaet!:) entre faenes, examens i reunions (ahhh Vane, la nostra xaranguera que ens informa de tot el que passa a la Falla)jejeje bueno Xarangueres, ja es hora de que anem decidint-mos en una data per a fer el sopar, q desde que finalitza falles estem esperant-mos..........així que aneu diguent datas que cregau, per a ficar-mos totes d’acord per a realitzar pront un bon soparet!jejeje X cert, dasi poquet ya tenim un link en la Falla xiquetes!!!açó es una Revolució!!
Vuic aprofitar (de part de totes les Xarangueres) per a Felicitar a Esther!!Enhorabona x el teu enllaç, segur q ahir estves wapisima!! Esperem que ahir fora un dia inolvidable i et desitgem moltisima sort x a la teua vida junt a Andreu!!!Que sigau molt Feliços!!!
Un best de part de totes les Xarangueres, Esther!!
I, sols agrair a Maria el seu comntari en el blog!!la veritat estem molt contentes de tindre el blog, i poder expresar-nos!!!i ens alegrem moltisim de tindr-vos a vosaltres allí!!AHH, gracies a Marikosé x avisar-nos sobre lo del link!!!ya sabeu xarangueres!!!

Un beset per a totes les xarangueres!
P.d: EL DIVENDRES TOTES A LA REUNIÓ A VOTAR!!

22 comentaris:

S@NdR@!!! ha dit...

ale saretaaa!! ja era hora q tstrenares!! x lo dl sopar fiqueu la fecha que siga, que jo soc la menos indicà, xq supose q tindre q canviar turnos igualment.
les wais q nomes trballeu/estudieu d dilluns a divendres... mireuse l'agenda avore q tal vos va. jeje
Altra coseta... lo d la reunió, jo ste divendres crec q per fi podré anar...
ESTHER, com ha dit sareta, enhorabona!! i que sigueu molt feliços!
PD: Sareta ixe vocabulari tan tan... d'on l'has tret?? no es típic d tu! avore si m'ha de traure el grau superior d valencià a estes altures pa parlarte (data, realitzar un sopar, enllaç, finalització de falles... bueno, bueno...)

Vane ha dit...

Olaaa xiqetes!!
Pues jo ahir vag estar en la boda d'esther i andreu i "doy fe" q es va qedar de categoria,i sino q heu pregunten a ls superestus!! ENHORABONA (encara q ja els ho vag dir...)
Bueno pues x lo dl sopar,digeu dies q a mi casi sempre me va be.
Al divendres clar q anirem a la reunió i Sareta si ens volen pujar les quotes,es farà en raó xq les coses no es paguen asoles!!!
Bnit!!
MUacks

marieta campos ha dit...

ye xarangueretes!!!! ja veig que esteu ficant-se les piles i animant el blog! aixo esta molt be! ja voreu com enganxa!!!
Que dir-vos de la boda D'Esther, pues que va estar molt be tot i que estaben wapissims!!!
com be diu sareta, este divendres hi ha que anar a la reunio de la falla perque van a tractarse temes importants, i que si es volen pujar les quotes es per el be de la falla, es a dir, el be de tots, l'any passat varen haber perdues i aquest si volem millores (xaranga, xiquets....) hi haura que pagar-les d'algun lloc, no cregueu???

Unknown ha dit...

Marieta!!!moltes gracies x els teus comentaris!!malegre q es qdara molt be la boda d'Esther!!!ya vorem les fotos en el blog de les Superestupendes, que de segur q esteu totes wapisimes!!i teniuu raó la quota se te q pujar xq volem moltes coses, xo aixo mateixa tenim que anar a votar el divendres!!!
Bueno y respecte al sopar, yo mentres no siga el cap de setmana del 1,2,y 3) podeu fer-lo quan vuigau!!!
Un besot a totes les Xarangueres!!

Inma ha dit...

Ei xarangueres!!! Ja vos he descobert...que no volieu que ens enterarem???

Havia sentit rumors de la creació d'este blog però hui quan intentava descobrir qui era la "s@r¡w¡w¡s" que ens havia escrit he ixit de dubtes eren les xarangueres!! jeje que cracks que sou!!

Ja vos he cotilletjat tot el blog...felicitats a totes les que han celebrat l'aniversari (Sandra i Patri) i seguiu així...que aço enganxa!!!

Bessets a totes

Ricol ha dit...

Menuda sorpressa!, heu tenieu calladet lo del blog, al final serà precís fer el de la colla Mula Francis, perque estem quedant-nos desfassats totalment...
Enhorabona per ell, ja vos aniré fent visitetes....

Vane ha dit...

Holaa!!! heu teniem callaet xq stava en procès i al costat dels vostres elaborats blogs,xo poc a poc!!
Riki,jo m'havia cregut lo d mula francis xo quant vag entrar i vag vore q no hi havia res...vag pensar q era una broma!!jejeje.
Bueno pues gracies x les vostres visites!!
bss!

Sandra ha dit...

ei xiketes! n me digau q n teniu enveja de la boda de la superestupenda!!( enhorabona al ja matrimoni!) i d la despedida i d tot! con q avore kina s´anima a "dar el paso", q per una volta segur q voldriem anar superestupendes vestides tb, totes anpolainaes! Trankiles q la xaranga d la despedida ix d vaes :p
La veritat es q aço si q enganxa. Sempre qpuc entre a vore els nous comentaris q puguen haver en el nostre blog i tb en el d les superestupendes, nia q mantindres informà!
Wno, mos vegem al divendres en la reunió!
b7s!

S@NdR@!!! ha dit...

Açò comença a funcionar!! la veritat es q si q enganxa, si... Poc a poc, anem donantli formeta...jejeje.
Ara ja es oficial i no es pot amagar, aixina que intentarem estar a l'altura!
Moltes gracies x els comentaris, i espere q seguiu visitantmos!!
Besets!!

Clara ha dit...

Hola xarangueres!!! En primer lloc donar-vos l´enhorabona per el blog, al final cada quadrilla de la falla tindrà el seu!!!gege. I després apoyar lo que ja han dit Meri i Vane, al divendres es proposarà el pressupost que ha fet la Junta i anirà a votació, com bé han dit, si es pugen les quotes és pel bé de la falla i per millorar coses que tots volem, així que esperem que vingau a votar i donar-nos suport, que ahir la reunió dels homes ja va ser forteta, i la de les dones serà pa flipar...jo posare un escrit es superestus per a recordar-ho i en el blog de la falla. Vos esperem!!

Isi ha dit...

Hola! açò va animant-se..gg. Lo del sopar tindriem
que anar dient dades, xq es dixarà pendent i no es farà, el 17 de maig que vos pareix?? sinó altre dia, xo em de fer-lo.

També donar-los les gracies a totes/s x els seus comentaris, i q continueu fent-mos alguna que altra visiteta.

besets xa totes!

anToniet -Confeti- ha dit...

Hola XARANGUERES!!! Muy bien señoritas, si q eu tenieu amagaet si, ara ja en tenim atre per a fer la visiteta i cotillear un rato!!! Ah!! Al divendres totes alli a votar, q hi ha q millorar algunes cosetes!!!

Ricol ha dit...

Com diu Antoniet, totes a votar al divendres, si s´aprova el pressupost tindrem millores importants al pròxim any... com per exemple la xaranga, encara que contem amb vosaltres, per supost.

Vane, el blog de la Mula Francis començà com una conya, però al pas que va, no m´extranyaria gens que s´acabe fent, el problema és la falta de temps, però tingau paciència....

Patri ha dit...

Hola Xarangueres, ja vos he cotillejat prou el blog, enhorabona està molt be. he vist en ixim en alguna que altra foto jeje.
Ens veguem divendres

Vane ha dit...

Moltes gracies a tots x les visites!!
Xiquetes Patri,Sandra i jo ens hem apuntat x a l'equip de basquet femení de la falla. Demà xl matí es l'ultim dia x a diro,apunteu-seeeee!!! No passa res si no sabeu jugar xq jo soc patètica,lo q conta es la intenció!!jeje. VAAAAAA!!

Sandra ha dit...

Això si q es d veres! Juar lo q se diu juar a basket n se xo wno, correrem canasta amunt, canasta avall i mos farem unes risetes! con q vaaa, aneu animantse i apunteuse pa anar a juar a basket! I les q n puguen juar, pos q siguen les cheerliders, xo volen coreografia i cansoneta i tot!!
Vane i patri: quan kedem pa entrenar??jeje
Mos vegem al divendres en la reunió!b7s!

Ricol ha dit...

Vane, per a que no dubtes de la meua paraula, i també per a la resta, clar, ja podeu entrar a "collamulafrancis.blogspot.com" i vore la foto de la nostra mascota, no es molt però poc a poc anirem fent més...
Pd: Animeu-se a jugar a basket que els confetis m´han dit que si feu equip ells es vestiran d´animadores en minifalda i tot

Unknown ha dit...

Xiquetess!!!açó esta funcionant de lo mes rebe!!!jejeje, Vane qi mos te apuntar, que yo tmb jue!!!jejeje encara que no sapiam juar molt algo farem, no??hehehe bueno cnt quant pugs, aixi meu expliques tt, vale!!!GRACIES A TTS X ELS COMENTARIS!!un besot

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

YEEEE xarangueres!!! Enhorabona x el blog!! al entrar al blog de la falla vos a descubert!! ja era hora Vane, q portava temps bufante la orella paq el creareu!!! ara ja no eres adopta del Confeti i de les Superestupendes?? jajaja

Besets!!!

Vane ha dit...

Holaaa a tots!!
Sareta,xdon x no contestar-te antes xo solc entrar d nit...
Riki,no dubtava de la teua paraula,q waiii altre blog!!jeje. Ara falta q els teus amics s'animen a escriu-re un poquet q encara no els hem vist x estos mons!!
I tu Sandrito,ves callant q m'adoptareu quant faja faltaaaa!!
Muacks!

anToniet -Confeti- ha dit...

Això ni eu dubtes Vane!!!!

ADRI ha dit...

Ei xarangueres!!!ENHORABONA PER EL VOSTRE BLOG!Al final ja no sabrem on acudir en tant de blog,però es la millor manera per a enterarmos de tot i cotillear un poquet(tot siga dit)jeje!Ye prima,que callaet tho tenies!!jaja!b7s