dilluns, 5 de maig del 2008

PARTITS DE BASQUET!!

Hola xiquetes!!!
Com estan les Xarangueres???jejeejjejeje
supose que haureu disfrutat totes del pont!!!:) pero bueno a lo q vaig! avore volia comentar-vos que podríem quedar un dia de esta semaneta i practicar un poc, més q res votar el baló!!!jejejjee, xq aixó dels pases ya ni comentar!!!jajajajajaja te q ser mal espectacul!!!! xo bueno, yo havia pnsat que podrim qdar el dimecres i dijous, xo bueno ya aneu diguent si vos pareix be!!!
Per cert, Sandro molt bon article!! Tots deuriem de pensar en totes ixes coss i aplicar-les pel be de la Falla!!!millor dit x el be de la NOSTRA FALLA!!!
P.d: contesteu pronte xiquetes q nia q havisar a Maria!!!!
Un besot Xarangueres

14 comentaris:

Vane ha dit...

Uolaaa!!
Sareta,si q estaria be aixo d'anar algun dia a tirar unes canastetes antes del disabte. Jo dimecres no puc xo dijous,encantaíssima de la vida podre anar,aixina q parleu x ixes boqetes i digeu q vos pareix!!
Ahh,igual inclús tenim camisetes q el nostre presi ens ho tenia q arreglar!!

Muacks bloggerets!

S@NdR@!!! ha dit...

Jo m'apunte q dimecres i dijous lliureeee!!! ja anem concretant l'hora i el dia... sara dos dies seguits no creus q es massa? jo ja m'estic cansant només de pensar-ho i aixo que nomes tinc q anar a vorevos....

Unknown ha dit...

jejejjejejjeje Xe q bona eres Sandraaaaaaaa!!! ya tas cansa!!!jajajaja x mi podem qdar el dijous, si volue qdem a les 7 en el estadio que ya no fa tanta caloreta i es bon hora, no??q vos pareix!!!xfavor les juaores q cnt, q tenim q avisar a Maria!!!vale!!!
bueno yo de momnt ya confirme q el dia, es el dijous dia 8 de Maig a l'estadio, asegureu l'hora y ya esta!!!jejjeje
Un besot Xarangueres!!

Sandra ha dit...

Hola jugadores i animaors/es. Jo al dijous n podré anar a entrenar (cosa q tampoc me fa molta falta :P ) pq al dijous men vj d festa a Valencia per a celebrar "Santa Tecla", patrona de la meua facultat :P
Sobre les camises q ha dit vane, tindre-les o no, no passa res, xo sino tinguerem podriem dir un color i intentar x lo menos anar totes les jugadores del mateix color, pq ja me vec pasantli la pilota a una del ekip contrari!!
mmmuuuaaa!!!

Vane ha dit...

Jo x mi va be,tant lo del dijous cm lo d l'hora,xo si poguera ser un poquet antes seria millor xq se farà hora d sopar alli!!

Lo de les camises ahir hem va dir Sandro q s'havia comentat a la reunió i q Pistola li tenia q tocar pa dir-li cm stava l'asunt,hem va dir q ja hem diria algo,quant ho sapiga vos heu comente!

Ja aneu diguent algo...

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Ja tinc les vostres camisetes! Vane kuan vuiges enviam un sms i t les done. Sino Vane ki puga!

Ricol ha dit...

Je Sandro, que eres l´entrenador de l´equip? i també l´utillero? Molt be espere que tingues una bona estrategia preparada per als partits...jeje

Anim xarangueres!!!! A per totes!!!

Vane ha dit...

A per totes... les q mos van a clavar,xq jo no sé el resto en quins ànims va,xo jo desde luego q se q risa ne farè amuntó!!!jejeje.

Ok, manager ja qedem i ens dones les camisetes q aixina x lo menos anem "mones"!!

Gràcies x els ànims!!

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

@ Ricol: Soc el Rafa Benitez del basket!!! La estrategia està clara, A CORREEEEEER!!! X cert xikes sabeu q al basket es juga en les mans no?? :P

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

@ Vane: Moneeees???? Aunque las monas se vistan de seda monas se quedan!!! jijiji

Sandra ha dit...

Trankil entrenaor q això es lo únic bé q esperem fer: CORRER!! :p
No, va, ara en serio, és de veres q algunes, com jo, no tenim molta idea de basket (si, lo tipic de juar en escola i au), però nia q dir q les jugadores eu donarem tot per poder guañar tots els partits q facen falta!! de eso no quepa duda! I més encara si tenim camisetes i tot!
Bo, fallerets i falleretes, el dia del basket s´està acostant...!! jeje
Mos vegem!!b7s

Unknown ha dit...

Aiiiiiiii Sandro!!! mos has conseguit camises i tot!!!jejeje guanyar no se si ho farem, xo pasarmoseu be, esta més q jurat!!!
molt beeee!!!!aixi tots animat a l'equip, q necesitem molts Anims!!!jajajaja

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

sandreta , Santa Tecla?? ya celebreu qualsevol cosa