dissabte, 3 de maig del 2008

Q gran article!!!

Pegant una volteta aquest mati per el blogs que solem freqüentar diariament he trobat un article que quan he llegit m'ha fet reflexionar sobre algo que estem començant a perdre aquestos dies. Aquestes ultimes setmanes esta segent molt dificils, i estem començant a posar a la falla en varios bandols diferents, en un "no acabar" de descalificacions entre nosaltres. Descalificacions i barbaritats que qui entre de fora a la nostra web, pensarà que no som una falla, que som un circo. Estem començant a ser una falla trencada per la meitat. I es algo del que deuriem reflexionar tots; tots tenim opinions diferents, pero al fí i al cap tots tenim que treballar en una mateixa direcció, el bé de la falla del Mercat. Hem de ser tots un, i d'aquesta manera aplegarem on tots volem aplegar.
Després de llegir l'article del meu amic San-Vala de la falla Avinguda Espanya espere q ens donem conter tots de que ens esta passant. I per una volta en estes 3 setmanes, REFLEXIONEM!!
L'article diu així:
Treballem en equip??...

Comentant ahir en Edith vaig recordar que hui en dia la nostra falla querida té bona salut. Anem tots en el mateix barco, ens repartim la feina, cadascú es senc part del projecte de dur la falla avant i això es bònic. Tots som iguals dona igual que un siga de la Junta o Vocal el secret esta en que són fallers de l'Avinguda. Ens sentim tots importants quant entrem al cau, savem que si esta brut es té que agranar, que si el toca colla tens que parar taules, que si tens que cobrar tens que anar els divendres, que si tens que repartir la lotería primer tens que cunyar-la...En definitiva treballem en equip perquè dos ments pensem millor que una, perquè quatres mans netejem més que dos, perquè quatre casalers fan més que un, perquè dos secretaries fan més que una, perquè cinc vicepresidents fan més que un, perquè 10 colles de barra fan més que una...Amb tot açò estem matant dos pardals d'un tir per una banda no ens cremen fem la nostra feina ja que no estem sols i per altra tots ens sentim importants, ens sentim part de l'història recent de la nostra comisió. Dona igual que sigues faller de fa poc o sigues faller de tota la vida hi ha feina per a tots...Açò es el que fa pinya, per això molts de vosaltres digueu que la gent de la Falla Avinguda d'Espanya es la vostra segona familía perquè quant entreu per la porta del cau es sentiu com a casa. La feina que fem es com una càrrega que no pesa i com no pesa no cansa i com no cansa es fa agust...Desitje que les coses segueixquem igual perquè així l'Avinguda té futur. Treballem en equip, que la feina siga una devoció, que les rises siguem constants, que les crítiques siguem constructives sempre per millorar, que l'amistat vaja per damunt de tot, que l'escut siga el nostre orgull, que els majors ens segueixem donant ixos consells magnífics, que els joves fiquem les ganes de trevallar i les seues noves idees, que la cantera ens escolte... en definitiva entre tots fem FALLA!!!!!
Article publicat per San-Vala al blog de l'Avinguda Espanya. http://ara-vinc.blogspot.com
Gracies Pauet!!
Sandro Confeti

4 comentaris:

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

gracies per publicarlo vane, avore si la gent reflexiona xq sino mal anem.

T'espere en el pimwis!!! ;)

Patri ha dit...

En una paraula, m'aborronat!

Clara ha dit...

Ayyyyyyy que bonico seria poder dir el mateix!!! Ojalà siga llegit pel major numero de persones possible i aquest començament de any faller es quede sols en això, un mal començament. Gràcies Sandro per intentar conscienciar a la gent de que no anem pel bon camí.

estheriues ha dit...

hola!!!!m'ha costat deu auda pero ja estic aci inscrita en objectiuxaranga,a partir d'ara vos promec q escriure sovint....
besetsssss