dimecres, 11 de juny del 2008

Falleres????

Marietaaa!! sense el teu permis,xo espere que no et sapiga mal (stic estudiant i no tinc temps pa escriure)......fique el link per a que les xarangueres tmb s'enteren!!!!

http://super-estupendes.blogspot.com/2008/06/xiquetesxiquet-sou-fallereser.html

7 comentaris:

Vane ha dit...

Vos acabava d'enviar un correu a totes i desprès he vist q Maria havia publicat una entrada en el blog d les superestus!!!

marieta campos ha dit...

jajaja!! Vaneee que perrera!!!! per unes parauletes més ho hagueres pogut ficar tot! però tranki que no hem sap mal! aixina tenim mes visites!! :P
bueno molta sort a totes en els examens!

Ricol ha dit...

Ei xarangueres i cia, també és important dir que enguany ja se pot domiciliar la quota i pagarla en 8 còmodes plaços sense interessos ni comissions ( una oferta inmillorable)i evitar soprpresses quan arriba març... x a això teniu que parlar en Sam o Lucia i vos informaran millor.

X cert anireu a vore el futbet no? Ho farieu lleget....

Vane ha dit...

Marietaaa,perrera ès poc xq menos estudiar heu fag tot!!!jeje.

Al dissabte futbet??? la majoria de les xarangueres estem en examens i jo concretament en tinc un dilluns i altre dijous xo cm vosaltres mostrareu el vostre suport i ànim incondicional en el basquet,jo tmb anire a ànimar(sempre que vaja alguna mès):P.
Pues aixo,que ens vegem el disabte!

Muacks

S@NdR@!!! ha dit...

JO DISABTE LLIURE, AIXINA Q CONTEU EN MI PA ANIMAR! YA QDEM VANE!!
BESETS!!!

marieta campos ha dit...

ye xarangueres! jo si aneu tmb vaig, els 1ers partits son per el matí i si se clasifiquen (que no heu dubte,:P) les ultimes eliminatories seran per la vesprà, jo per el mati crec que podré anar al partit de les 12:10h, si aneu digueumeu! dew!!

Vane ha dit...

Si alguna veu ste comentari antes d ls 12 i vol anar al futbet q m'avise!! q conste q jo vullc anar a animar xo ninguna pot vindre i Marieta no dona senyals d vida...te el mobil apagat!!!
Colliiiiiiiiiii