dijous, 27 de març del 2008

CRÒNIQUES FALLERES



Eiii q pasa con las xarangueras!!! El dia d la visita si q vos sentiem si… xo lo q es x asi… bueno, com ha dit Vane, he fet aixo d picassa (q ja ma costat, x cert…). La qüestió és que ja hi han alguns àlbums penjats… poc a poc q costen prou de pujar. D'asi no res, stan tots ya.
Pel q fa a la meua crònica fallera, intentare ser breu… encara q ja sabeu q quan m’agarre…
Primer que tot no m’oblide del MERCAT CHAMPIONS LEAGUE on asi la sareta i jo quedarem segones en el parxis… Bé sareta, be! Podriem haver quedat primeres, xo la wai d sara se m’anfada a mitan partida, i clar juant cada u pa d’ell… pues no fem res en una final. Xo be, segones esta molt be.
Dels playbacks majors no vaig a fer comentaris… x la meua part vaig cobrir les espectatives d totes les falles. Tant q vaig star apunt d no ixir dissabte xq no podia ni menejar-me. Pero les mariquites em reclamaven x la nit, i alli vaig star. A complir en els pocs dies fallers. I ja sabeu en q se’n va la resaca… cubateta al cos, i ale! De la nit dels disfrasos ya podeu vore en les fotos que niava d tot un poc: plastidecors, mariquites, fregones, blancanieves i 6 enanitos… d tot vamos
El dia 16 va ser el berenar de la FM i com no ahi stavem la sareta i jo arreplegant la copa q pa una volta q guanyem… (sobrava el blusonet morat eh sara... xo be) i després discomòbil amb DJ DEIVIT… era gratis, i la bandereta que rodà prou, eh Vane?
Dies oficials de falles: el 17 almax al cos i a beure tota la nit… segons Amparito, t’alses nova. El 18, primera actuació en directe de la nova xaranga de la falla del mercat. Eu ferem molt be eh xiquetes… som la xaranga (del mig), el gusanito, perrea perrea i la manta al coll… mes o menos les mateixes q se sap la xaranga d davant i x la nit mercat d’abastos. I el 19, triste pero real… la cremà!! Noooo tot lo bo s’acaba, pero tan pronte???
En resum, han sigut unes falles inoblidables, i les millors en diferència, des de fa molts anys. Soparet de xaranga pendent, i el 4 d’abril tocristo a la reunió que si q fa falta, si!

PD: Vane, a vore kin es l’any q arranquem pirris…

2 comentaris:

Vane ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Vane ha dit...

MOlt be sandraaa!! una crònica fallera molt currà. Asi pareix q el blog soles estiga fet pa mosatros dos,xq vamos...!!jejeje.
Jo arranque quant Sareta me dixee!!
Bueno lo del soparet ja sabeu q s'ha de fer,aixina q el dia de la reunió(espere ixim vives),posarem fetxa!
Bests pa totes!!